Přidání dalších stěn bylo tajemstvím této rekonstrukce bytu D.C.

Přidání dalších stěn bylo tajemstvím této rekonstrukce bytu D.C.

Adding More Walls Was Secret This D

Je snadné mít pocit, že máte štěstí na své straně, když pod radarem překvapivě letí užitečné místo. Po architektovi Nicholas G. Potts a kurátorka Národní galerie umění Aaron Wile se rozhodla přestěhovat do Washingtonu, DC, narazili na čtvrť Kalorama Heights a přitahovali ji její podhodnocená kouzla. Je to převážně rezidenční čtvrť, říká Aaron. Je to jen na západ od Adams Morgan a blízko centra, kde žije spousta velvyslanců a bývalých prezidentů. Z jakéhokoli důvodu to mapy pronájmu přehlédly.

Nicholas G. Potts a Aaron Wile ve svém domě ve Washingtonu.

Nicholas G. Potts (vlevo) a Aaron Wile ve svém domě ve Washingtonu, DC.



Jennifer Hughes

Když našli byt, byl v této oblasti jediný, který byl v této oblasti k dispozici, a tak to brali jako znamení, že právě tam se na podzim roku 2019 ve městě zorientují. Než jsme našel něco na renovaci, říká Nicholas. Ale když jsme se začali rozhlížet, uvědomili jsme si, že zásoby jsou nízké a většina domů už byla nějakým způsobem aktualizována. Nabízeli svůj čas a usadili se v tiché kooperaci Beaux Arts s více než tuctem jednotek, když se jejich soused dostal do kontaktu s některými náhodnými zprávami. Prodávala matčin byt v budově a zeptala se, zda by o to měli zájem. Dům byl náhodou přímo nad jejich.

Protože jsme několik měsíců bydleli v bytě v přízemí, měli jsme představu o uspořádání ještě předtím, než vstoupíme dovnitř, vzpomíná Nicholas. Když jsme to viděli, uvědomili jsme si, že se jich nedotkla celá desetiletí. Věděli jsme, že to budeme muset sundat do hřebů a postavit je zpět způsobem, který respektuje to, co tam bylo předtím.

status svobody new york city
Obrázek může obsahovat chodbu a ledničku z tvrdého dřeva na podlaze

PŘED: Protože žili v přízemí, měli obecnou představu o uspořádání tohoto bytu, než vstoupili dovnitř. Během stavby zůstali ve svém původním bytě, což bylo výhodné pro skladování materiálu a sledování pokroku.

Obrázek může obsahovat podlahu Obývací pokoj Pokoj Interiér Police Dřevěná podlaha Interiérový design Nábytek z tvrdého dřeva a Gauč

PO: NA Pohovka Le Corbusier navržený s Charlotte Perriand a Pierre Jeanneret pro Cassinu sedí v obývacím pokoji, vedle Konferenční stolek Herman Miller a lehátko. Starožitný koberec z Frances Loom pokrývá podlahu.

Jennifer Hughes