Vstupte do Billa a Hillary Clintonové Deeply Personal Washington, D.C., Domov

Vstupte do Billa a Hillary Clintonové Deeply Personal Washington, D.C., Domov

Step Inside Bill Hillary Clintons Deeply Personal Washington

Bylo to emocionální Reakce, říká Hillary Clintonová ze své první návštěvy v současné době jejího domova Beltway, přezdívaná Whitehaven, protože je zasazena do Whitehaven Street ve čtvrti Massachusetts Avenue ve Washingtonu, DC Když jsem byl v roce 2000 zvolen do Senátu, věděl jsem, že potřebuji místo k životu, zatímco jsme byli během roku na zasedání. Tak jsem začal hledat. A měl jsem Zkušenosti v tomto domě, který byl jen emotivní. Šel jsem do třetího patra a díval se přes stromy - na zadní stranu britského velvyslanectví - a cítil jsem se jako ve starodávném Londýně nebo New Yorku. Zahrady byly tím nejúžasnějším, co jsem kdy viděl na prohlídce nemovitostí, říká.

I když atrakcí na první pohled mohla být láska, Clintonovi také věděli, že domov - novogruzínský dům z červených cihel o ploše 5 500 metrů čtverečních, který byl postaven v roce 1951 - by přesto vyžadoval rozsáhlou rekonstrukci. Úkolem bylo přinést více světla a vytvořit více fyzického prostoru pro posezení a relaxaci, říká Rosemarie Howe, návrhářka interiérů, která s paní Clintonovou pracovala na projektu v letech 2003 až 2006. Také jsme chtěli otevřít dům a všechny jeho vnitřní pokoje do této krásné zahrady.



zděný dům s bazénem za ním

Trávím každou chvíli, kterou mohu [zde], říká paní Clintonová ze svěžích a upravených zahrad na zahradě. Ve skutečnosti rodina dává přednost zábavě venku. Máme spoustu a spoustu outdoorových akcí, stovky a stovky lidí někdy, říká. Bazén, který byl kompletně zrekonstruován, vidí také svůj spravedlivý podíl na činnosti. Paní Clintonová, která je vášnivou plavkyní, používá bazén společně s rodinou a přáteli. Dodává: I když tam nejsme, máme přátele s dětmi, kteří ji přijdou a používají. Za bazénem je bazén, který byl představován jako penzion pro matku paní Clintonové, Dorothy Rodhamovou. (Nakonec se rozhodla usadit v ložnici v hlavní budově.) Lucerna u jejího vstupu je podle návrhu jihokarolínské firmy The Urban Electric Company.

Howe ve spolupráci s architektem Donaldem Lococem a zahradní architektkou Lilou Fendrickem se rozhodli vytvořit to, co je nyní ukázkovým prvkem nemovitosti: obývací prostor se zimní zahradou naplněnou sluncem, který sahá od zadní části původní stopy. Další práce v přízemí umožnily organičtější tok a funkci a vylepšení nahoře přinesly rodině větší prostory pro hangouty. Byl to druh tohoto domu Ozzie a Harriet a nikdy nebyl aktualizován. Koupelny byly něco jako 50. léta, říká Howe. Kuchyně byla funkční, ale také velmi zastaralá. Lidé, kteří tam dříve žili, byli velmi vysokí, takže pulty a věci byly docela vysoké.

Howe, která pracovala také v penzionu paní Clintonové v Chappaqua v New Yorku, a v její kanceláři ministerstva zahraničí, je velmi v souladu s estetikou bývalého ministra zahraničí. Clintonovi mají láskyplné spojení se svou minulostí, vysvětluje Howe, který nejen vybral domácí nábytek, ale také pracoval na umístění nespočetných upomínkových předmětů a uměleckých děl, která pár sbíral po celá desetiletí v centru pozornosti, včetně velkého malířského tahu od Jamese Narese v soláriu . Ale je to všechno s naprostým nedostatkem předstírání, “říká. „Klíčová část pro [paní Clintonová] je v tom, že chce, aby lidé vešli do dveří a necítili se zastrašováni. Chce, aby si všichni mohli pohodlně sednout.