Vstupte do moderního statku v Connecticutu, který je tajně 300 let starý

Vstupte do moderního statku v Connecticutu, který je tajně 300 let starý

Step Inside Connecticut Modern Farmhouse That S Secretly 300 Years Old

Jako tolik moderních vztahů, i architektonická firma založená v New Canaan v Connecticutu Brooks & Falotico a jejich budoucí klient Tyler Mitchell se setkali prostřednictvím sociálních médií. Mitchell, partner a spolumajitel společnosti Mitchells , generací maloobchodu v rodině jeho rodiny, a jeho manželka narazila na über-současný projekt Brooks & Falotico na Pinterestu. Jen o několik týdnů později Mitchell pozval vedoucího partnera Vince Falotica a jednoho z partnerů firmy, Chucka Willette, aby se prošli po jejich osmakrajové bývalé mléčné farmě v Greenwichi v Connecticutu.

Moje žena a já jsme našli majetek z 18. století a pomysleli jsme si: „Proč neobnovíme stávající struktury a potom nepostavíme něco podobného domu [Brooks & Falotico], který jsme viděli a milovali na Pinterestu?“ Vysvětluje Mitchell svůj moderní statek. Záměrem bylo spojit švy mezi velmi starými, původními strukturami farmy a novými, současnými, které by architekti přidali.



jak odstraníte tapetu ze sádrokartonu
Obrázek může obsahovat nábytek v interiéru bytové budovy design interiéru stůl místnost obývací pokoj a konferenční stolek

Opravdu získáte představu o tom, jak obrovská je tato místnost, když stojíte na jednom konci a díváte se na druhý, říká Falotico. Jednou z výzev velké místnosti bylo najít správnou paletu barev. Chtěli jsme, aby to bylo lehké, ale necítili se příliš sterilní se spoustou ostré, jasně bílé barvy, říká. Řešení? Béžově bělená dřevěná podlaha, která pokrývá celý prostor. Kontrast mezi nimi je opravdu pozoruhodný, diví se Mitchell.

Jennifer Holt

Tato nemovitost, doplněná dvoupodlažní stodolou postavenou v roce 1730, původním neporušeným sila a rustikální chatou pro hosty, představovala pro architekty jedinečnou výzvu: Museli jsme přijít na to, jak postavit velmi moderní hlavní dům, který se nachází na stejný majetek jako 300 let stará stodola, říká Willette. Jediným způsobem, jak se dostat k tomu, co se stane ultramoderním domovem, je projet se docela bukolickou starožitnou stodolou, takže přechod musel působit soudržně a plynule, dodává Falotico.

kaple rothko v houstonu v texasu je

Přestože Mitchell a jeho manželka chtěli, aby se jejich domov cítil v jejich rodině jedinečný a originální, milovali dva specifické rysy projektu Pinterest - polní dům v New Canaan - natolik, že chtěli, aby byly začleněny do jejich nového domova. První byla kovová střecha s jedním švem, která byla v každém světle tak krásná, že jsme ji opravdu museli mít. To nebylo možné vyjednat, připouští Mitchell. Ve skutečnosti byl tak posedlý lesklým šedým odstínem uhlí, že spolu s architekty vzal vzorky střech do domu v New Canaan, aby je porovnal s přesností. Druhým rysem byla rozlehlá Marvinova okna. Upravili jsme okna tak, aby vypadala docela podobně jako ta, která jsme viděli na tomto projektu [New Canaan], protože se nám opravdu líbilo, jak vypadal domov zvenčí, pokračuje Mitchell. Navíc obě funkce překlenují propast mezi časově uznávanými prvky nemovitosti a těmi supermoderními; problém je vyřešen.

dům Frank Lloyd Wright na prodej

1/ 10 ChevronChevron

Nekonformisté, Falotico a Willette, navrhli jedinečný vchod do domu ve tvaru písmene L. S tímto uspořádáním jsme chtěli lidi odhodit. Když jedete dolů, na chvíli hledáte přední dveře, připouští Willette. Dlouhá cesta, která vede hosty starožitnou stodolou, se otevírá na nádvoří s oboustranným krbem uprostřed. Krb je součástí jedné z oblíbených vlastností domu architektů: kryté verandy. Je to ideální místo pro pořádání velkých večírků, říká Falotico.


Druhá výzva architektů byla více kreativní než logistická: The Mitchells, kteří žili v San Francisku posledních 10 let, chtěli, aby vnitřní architektura jejich domova v Connecticutu napodobovala otevřené, rozsáhlé prostory Napa v Kalifornii. Napa byl pro nás tak zvláštním místem. Stala se naší útočištěm během desetiletí, které jsme strávili v Bay Area, poznamenává Mitchell. Odpověď architektů? Domácí rezidence: velká místnost, rozsáhlá plocha bez zdi, ve které jsou dva obytné prostory, otevřená kuchyně, jídelní kout a vinný sklípek. Inspirací byla klasická vinařství Napa. Jste opravdu sám, jen když jste ve své ložnici, vtipkuje Willette. Samozřejmě takhle chtěli Mitchellovi svůj moderní statek.

jídelní kout

Nemůžeme to opravdu nazvat koutem, protože pohodlně pojme 12 lidí, vysvětluje Falotico jídelní část, která je úhledně zastrčená v jednom z podpisových rámů architektů. Když Falotico a Willette postavili tuto zátoku, neměli v úmyslu, aby fungovala jako hlavní jídelní prostor, ale Mitchellovi tolik milovali prosklený prostor, že se vzdali formálního jídelního stolu, který měl sedět těsně před vinný sklep. Navíc rozsáhlé pastorační názory neubližují.